Årets toppscorer og Årets høyre kantspiller er fra FyllingenBergen – Bergen

Årets toppscorer og Årets høyre kantspiller er fra FyllingenBergen

Før hjemmekampen 24.04 fikk Kristian Bjørnsen utdelt sin velfortjente plakett og trofè som årets kantspiller OG årets toppscorer. Frank Bjørndal fra NHF Forbundsstyret hadde æren av å overrekke Kristian trofeet som Årets toppscorer

Etter en spennende avslutning på en utrolig jevn Postenliga har klubbene stemt frem ”Årets lag”. Hver Postenligaklubb avgir stemmer hvor kravet er minimum 10, maksimum 15 stemmer.  Det er ikke tillatt å stemme på ”egne” spillere og alle klubbene skal være med å stemme. FyllingenBergens Kristian Bjørnsen ble stemt frem som Årets høyre kantspiller, mens tittelen som årets målscorer var selvskreven med 140 mål.

Årets toppscorer sesongen 2012/13 menn;

Kristian Bjørnsen, FyllingenBergen, 140 mål