Klar for semifinale mot Elverum – Bergen

Klar for semifinale mot Elverum

FyllingenBergen er klar for semifinale, men ikke uten bismak etter svak forestilling mot Bodø

Dette var kampen «alle» forventet at hjemmelaget skulle vinne, og der lå muligens utfordringen. Bodø kom til Bergen med redusert mannskap, men dobbel så høy innsats, og innsats slår klasse hver gang. Sett med Fyllingen øyne var dette helsvart fra A til Å. Lite stemte i noen ende av banen og det kunne se ut som om FyllingenBergen spilte med håndbrekket på. Vant få eller ingen dueller bak, Bodø kom til gode avslutninger hver gang, mens skuddene i motsatt ende gikk alle andre enn i mål. Vi noterte 27 bomskudd og 11 tekniske feil, da er det sjelden lett å vinne.

Nå viste det seg heller ikke å være nødvendig i forhold til semifinale, da Haslum beseiret BSK/NIF ble FyllingenBergen nr 2 i sin pulje med 6 poeng.

-Dette var bare trist og utrolig skuffende, og akkurat nå svært vanskelig å glede seg over semifinale. Det er både pinlig, og på grensen til skandaløst, å opptre så nonchalant i egen stue foran eget publikum. Det er vanskelig å gjøre annet enn å beklage, sier Erlend Aam

I dag var det prisutdeling fra NHF/NTH før kampen som varmet mest. Harald Reinkind fikk pris som «Årets høyre bakspiller» og Kristian Bjørnsen som «Årets høyre kantspiller». Kristian fikk i tillegg pris som «Årets toppskårer».

Semifinalene spilles som best av inntil 3 kamper mot Elverum og spilles torsdag 2 mai i FRAMOhallen og lørdag 4.mai på Elverum. Om det blir nødvendig med 3.kamp, så spilles den på Elverum 8.mai