Snipp, snapp, snute – så var vi ute – Bergen

Snipp, snapp, snute – så var vi ute

FyllingenBergen er ute av sluttspillet etter to semifinaletap for Elverum de siste dagene

Elverum åpnet forrykende lørdag og FyllingenBergen ditto famlende. Foran 1271 tilskuere fikk hjemmelaget briljerer seg fram til en 11-2 ledelse, før bergenserne kom i gang. Til halvtidshvilen sto der 13-10 og det var kamp igjen.

FyllingenBergen kom best ut av startblokken, men brente tre 100% sjanser i innledningen på andre omgang. Dermed klarte aldri bortelaget å komme nærmere og på mange måter kontrollerte Elverum hele 2 omgang til trygg seier og avansement til sluttspillfinale mot Haslum eller ØIF Arendal.

-Lite å si på at Elverum gikk til finalen. De har vært bedre og skarpere enn oss i disse 2 kampene. Vi kan ikke klage på innsats og vilje, så da er det enklere å erkjenne at vi ikke har vært gode nok, sier Erlend Aam

Målskårere:
Harald Reinkind 7, Espen Holand 4, Preben Rasmussen 4, Trym Bilov-Olsen 3, Kristian Bjørnsen 2, Eivind Tangen 1, Filip Svele 1, Iben Hvidsten 1.

Dermed var sesongen over for FyllingenBergen. 5.plass i serien, topp 4 i sluttspillet og NM gull er fasiten.