Klare for EM i Danmark 2014 – Bergen

Klare for EM i Danmark 2014

Tre FyllingenBergen spillere var med på å slå Tyrkia 32-20 på bortebane, dermed er de nå klare for å være en del av det gode selskap, og reiser til Arendal med EM-billett i bagasjen.

Kampen åpnet forrykende med en 4-0 ledelse, men like fort hentet Tyrkia seg inn igjen, og fra 4-4 og utover var det jevnt frem til pause på 13-13. En god Harald Reinkind holdt Norge inne i kampen, og skåret de fleste målene til Norge en periode. Guttene gikk til pause med blandede følelser, og var virkelig klar til å gi alt i andre omgang. Det gjorde de også. Forsvaret tettet igjen og keeper Ole Erevik fikk noen enkle redninger som resulterte i at lynvingen Kristian Bjørnsen kunne løpe inn kontring etter kontring. Nå er guttene på plass i Arendal for siste kamp i gruppespillet mot Litauen. Dagen begynte med et slag golf før det er håndballtrening på kvelden. Alle tre er giret på å slå Litauen foran hjemmepublikumet i Arendal og vi går for å avslutte med stil.