Fyllingen forsøker å hente keeper – Bergen

Fyllingen forsøker å hente keeper

I går ettermiddag kom styret og den sportslige ledelsen i FyllingenBergen sammen for å konkludere i jakten på ny keeper. Jannick Lenthes overraskende farvel til Bergen fire uker før seriestart har gitt administrasjon og styre utfordringer de helst ville vært foruten

Dansken må erstattes pr. omgående, og ettermiddagens møte endte opp med at nær 25 cv’er nå blir lagt bort – mens fem blir liggende igjen på bordet.

– Det har ikke manglet på interesse. Noe av det har vært rusk og rask, spillere som ser sjansen til komme til Norge i en fei. Uten å holde den standarden vi søker. Vi sitter derfor igjen med fem kandidater, målvakter som ser ut til å være av høy klasse. En av disse kan ende opp i FyllingenBergen i løpet av kort tid.

En av dem har erfaring på det brasilianske landslaget i tillegg en portugiser, en serber, en kroat og en slovener. Personlig vurderer jeg nok brasilianeren som den mest spennende.

Å hente en av disse fem, kan innebære en kraftig økning av FyllingenBergens kostnader. Lønnsmidlene satt av til Jannick Lenthe dekker langt det disse karene forlanger.

– Men nå skal det også jobbes med å hente inn ekstern hjelp. Alle muligheter må undersøkes og vurderes! Vi vil ikke gjøre noe som setter den totale økonomien på spill!

Siden interessen er så stor, har vi pr. i dag ingen krise. Men er hvis vi ikke finner en løsning innen en til to uker, da kan vi snakke om krise.