Det blev förlust i säsongens första träningskamp. – Bergen

Det blev förlust i säsongens första träningskamp.

På andra sidan stod Tarp Wanderup som gick upp i 2 Bundesliga i våras. Efter stundtals glimrande anfallshandboll gick vi fort upp ledning med 10-6.

Tangen Harald och ankan fick fin snurr på bollen och vi kom lätt till avslut. I försvaret experimenterade vi med olika uppställningar och försvar. Vi gick till vila med trygga 19-15.

Andra halvlek fortsatte vi med positiv handboll och utökade ledningen fort till 26-19 efter 12 minuter. Då bytte Tarp ut sin första uppställning och satsade på små spelare som löpte fortare. De gula slutade att löpa och det straffade sig naturligtvis… Endast 4 mål framåt sista 18 blir ju också för lite.. Tydligt att det var vår första kamp för säsongen. Mycket spännande att bygga vidare på och många saker att förbättra;)) August i mål klarade sig fint och ankan visade stundtals klass. Ankan 8, Tangen 6, Harald 5, Jocke 3, Iben, 2Alm 2 Kristian 2, Mossestad 1, Preben 1.