Turneringsseier på Stord

Treningsturneringen på Stord ble avsluttet med klar seier over nyopprykkede Stord.

Treningsturneringen på Stord ble avsluttet med klar seier over nyopprykkede Stord.

FyllingenBergen har vist stigende utvikling i flere av spillets faser i helgen og gikk ubeseiret til dagens lørdagens kamp mot hjemmelaget Stord. FyllingenBergen fikk satt forsvaret fra start og en opplagt August Elmberg i mål gjorde at Stord fikk slite for sine mål. Hjemmepublikummet måtte vente 10 min på første nettkjenning og se at FyllingenBergen førte med 16-10 halveis i kampen. Stord’s nyerhvervelse, Henrik Knudsen, sto for beholdningen fra hjemmelaget, men ble veldig alene i et litt slitent mannskap. Gjestene fra Fyllingsdalen lykkes godt i begge ender av banen og ledet tidlig i 2 omg med 10 mål.

-Fin avslutningen for oss og vi føler vi har hatt fin stigning gjennom helgens 3 seiere. Det har vært viktig å få jobbe videre med ulike forsvarsformasjoner som nå begynner å bli tryggere. Gledelig i dag at vi får alle spillerne på skåringslisten og at vi er målfarlige, samt at August i mål står fram igjen. Stord blir nok adskillig sterke med Inge Aas Eriksen tilbake, men i dag var vi et nummer større, sier Erlend Aam

Målskårere:
Andreas Ungesson 6, Kristian Bjørnsen 5, Harald Reinkind 4, Iben Hvidsten 4, Preben Rasmussen 3, Eivind Tangen 3, Fredrik Mossestad 3, Tore Lunde 2, Joakim Stenqvist 1, Erik Bjørnsen 1 og Erik S. Alm 1