Turneringsseier på Stord – Bergen

Turneringsseier på Stord

Treningsturneringen på Stord ble avsluttet med klar seier over nyopprykkede Stord.

Treningsturneringen på Stord ble avsluttet med klar seier over nyopprykkede Stord.

FyllingenBergen har vist stigende utvikling i flere av spillets faser i helgen og gikk ubeseiret til dagens lørdagens kamp mot hjemmelaget Stord. FyllingenBergen fikk satt forsvaret fra start og en opplagt August Elmberg i mål gjorde at Stord fikk slite for sine mål. Hjemmepublikummet måtte vente 10 min på første nettkjenning og se at FyllingenBergen førte med 16-10 halveis i kampen. Stord’s nyerhvervelse, Henrik Knudsen, sto for beholdningen fra hjemmelaget, men ble veldig alene i et litt slitent mannskap. Gjestene fra Fyllingsdalen lykkes godt i begge ender av banen og ledet tidlig i 2 omg med 10 mål.

-Fin avslutningen for oss og vi føler vi har hatt fin stigning gjennom helgens 3 seiere. Det har vært viktig å få jobbe videre med ulike forsvarsformasjoner som nå begynner å bli tryggere. Gledelig i dag at vi får alle spillerne på skåringslisten og at vi er målfarlige, samt at August i mål står fram igjen. Stord blir nok adskillig sterke med Inge Aas Eriksen tilbake, men i dag var vi et nummer større, sier Erlend Aam

Målskårere:
Andreas Ungesson 6, Kristian Bjørnsen 5, Harald Reinkind 4, Iben Hvidsten 4, Preben Rasmussen 3, Eivind Tangen 3, Fredrik Mossestad 3, Tore Lunde 2, Joakim Stenqvist 1, Erik Bjørnsen 1 og Erik S. Alm 1