Hilsen til FyllingenBergen for sesongen 2013/14 – Bergen

Hilsen til FyllingenBergen for sesongen 2013/14

Det hevdes at håndballspillet ble oppfunnet av Dr.Jozef Klenka ved Universitet i Praha i 1892, selv om det finns mange teorier om oppstandelsen, så er det ingen tvil om begeistringen sporten klarer å oppdrive.

Nå er det like før vi igjen er i full gang med årets sesong. Stallen til FyllingenBergen er komplett, til og med «pensjonisten», har betryggende nok, funnet sin plass mellom stengene.

Vi gleder oss til å følge med på oppturer, nedturer, glimrende enkeltprestasjoner og genialt samspill. Håndball er i høyeste grad et lagspill, og her er ikke anledning til at noen skal hvile på sine laurbær. Som en av Bergens tre største organiserte idretter målt i aktivitetstall telte idretten i 2012 nærmere 6000 aktive spillere. Seniorlaget til Fyllingen Bergen er lokomotivet på herresiden i Bergen, og dere er forbilder for mange av våre små og store talenter rundt omkring i byen. Tre av dere var i sommer med og kvalifiserte det norske landslaget til vinterens VM sluttspill. Imponerende. FyllingenBergen viser fortløpende gode resultater, og miljøet i og rundt klubben er stabilt.  Det å kunne vise til en kontinuitet og samtidig klare å ta vare på sine talentfulle og spennende spillere er en viktig nøkkel til suksess. Hjemmearenaen Framohallen fremstår også som et godt anlegg der klubben forbilledlig har tatt tak i oppgraderingen av hall og anlegg.

Slik FyllingenBergen fremstår foran denne sesongen vil de ikke bli noen enkel motstander for sine konkurrenter.  Vi som står på sidelinjen vil følge laget så tett og nært som vi kan.

Med dette ønsker jeg FyllingenBergen alt godt, og jeg vil følge dere tett igjennom hele sesongen!
Lykke til.

Trude H. Drevland

ordfører