Seier i Estland! – Bergen

Seier i Estland!

Første kamp i første kvalikrunde til EHF Cup gikk vår vei lørdag kveld i Põlva, Estland.

Vi visste fint lite om motstanderne våre på forhånd og hadde bare fått tak i en kampvideo av dårlig kvalitet. Vi antok at dette var et lag hvor alle tok et tak og kjempet for seier. Dette viste seg å treffe ganske bra. Vi hadde femmålsledelse til pause og på det meste var vi syv mål foran. Kampen endte til slutt 27-30 (12-17)  i vår favør.

-Et godt resultat og en svært god kamp av oss. Serviti var vassere enn hva vi hadde sett på video og spiller litt uvant og uortodoks. Føler vi kontrollerte kampen bra og tvang dem til å gjøre forandringer, men de gav aldri opp og kom tilbake i kampen. Det er flere som står bra fram, men kan spesielt nevne Ankan og Iben. Sterkt av Harald å lage 7 mål med spesialoppvartning i 50 minutter. Vi står veldig bra i mot bakover, men må bli flinkere til å være mer kyniske på hvor vi ønsker avslutningene. Vi har skaffet oss et godt utgangspunkt før returmøte neste søndag sier assistenttrener Erlend Aam i en kommentar.