Det blev tufft i Danmark – Bergen

Det blev tufft i Danmark

Efter en närmast perfekt första omgång blev det under kampens gång tufft för oss

Vi startade med 6-0 vilket fungerade ok men valde att gå ut i en 5-1 efter 15 min vilket fungerade ännu bättre. Dansken hade under långa perioder svårt att komma till avslut. Framåt spelade vi med stort tålamod mot Mors Thys offensiva försvar. Klart dominerande var Harald Reinkind. 10-10 till pause var ett perfekt resultat för oss. I andra halvlek skruvade danskarna upp tempot ett hack till och vi fick stora problem att producera goda målchanser. Detta omsatte hemmalaget till att kontra på oss. Vi kämpar och fightas hela kampen och det kändes inte helt rättvist att det till slut blev en förlust med 8 mål. 3 spelare sticker ut lite extra. Harald Reinkind, Iben Hvitsten och August Elmbegs sista 20 min. Returkamp på söndag i Framohallen. Bara en sak som gäller; All in från start….