Viktig borteseier i Arendal – Bergen

Viktig borteseier i Arendal

FyllingenBergen tok en sterk borteseier i Sør-Amfi mot ØIF Arendal etter bunnsolid forsvar- og målvaktsspill.

Utgangspunktet var likt for begge lagene før kampen og ingen hadde riktig råd til å tape om man vil henge med i toppen. ØIF Arendal åpner ballet og setter kampen første mål, men derfra og ut var bergenserne i førersete 2-4 mål foran. De venstrehendte fikk mye oppmerksomhet, men Tore Andre Lunde setter 5 viktige mål i 1.omg fra venstreback og skaper usikkerhet i hjemmelagets forsvar, og sikrer 9-13 ledelse til hvilen.

FyllingenBergen beholder initiativet i 2 omg og holder seg 5 mål foran. Iben R Hvidsten blir kåret til Banens Beste etter manns jobb i forsvar og har tatt arven fra Espen Holand på best mulig måte. Bakerst starter August Elmberg i mål og gjør en forrykende kamp. Han tar hele 19 redninger og ender på utrolige nesten 50%.

-Vi får maks treff i dag og lykkes svært godt bakover. Alle spillerne løser sine oppgaver til fulle og Iben stresser Arendal maksimalt i sin fremskutte posisjon og gjør en fantastisk jobb. Det er også virkelig stor klasse på August Elmberg i mål og han står sin beste Postenligakamp. I dag var det enkelt å være på benken, spillerne leverte i begge ender, sier en smørblid Erlend Aam