Vidare i cupen – Bergen

Vidare i cupen

Efter en kamp som innehöll det mesta av spänning och dramatik kunde vi till sist fira en seger.

Vi startade kampen bestämt och kontrollerade det mesta de första 30 min. Ett kompakt försvar med en inspirerad August i mål. 16-12 till paus var i våra ögon något mål för lite. 2 halvlek startade också på bästa sätt och vi utökade snabbt ledningen till 18-12. Men de sista 25 minuterna blev jobbiga. Joachim Christensen i bodös mål spikade igen målet och vårt 5-1 försvar blev glesare och glesare. Bodö närmade sig snabbt och när det är 10 kvar är det jämnt igen. Ett målvaktsbyte med Jas in hjälpte ingenting. När klockan står på 29.58 leder Bodö med 30-29 och vi har frikast. Ett gigantisk skott från 10 meter av Harald Reinkind ger oss 30-30 och förlängning. Efter 2×5 minuter kunde vi till slut fira en efterlängtad semifinalplats. Tore André Lunde gör sin bästa match för i år och när det skulle avgöras tog Ankan stort ansvar. Reinkind gör återigen en stor kamp. Då glädjer vi oss till en härlig fight på stord den 6 november….