Thriller – Bergen

Thriller

De 1400 på tribunen fick verkligen valuta för entrepengen.

Stord var klart bäst i första halvlek och om det inte varit för att August stängde totalt sista 10 min så hade stords ledning varit ett par tre mål större. 10-12 var ett resultat vi kunde leva med. I andra fick vi upp tempot ett hack och fick i gång spelet bättre. Vi var i kapp Stord på 19-19 och hade kontroll efter det. Stord kämpade  sig till oavgjort och förlängning. Även här tog vi tidigt grepp om kampen och leder med 2 mål. Återigen kämpar Stord in en sen kvittering och får fram ännu en förlängning. Inge Aas Eriksen pangar in det första målet och hemmalaget går upp i ledning. Publiken är på och det är ett enormt liv i hallen. Vi kommer starkt tillbaka och när Tore André kastar sig igenom och får straff trodde nog det flesta att matchen var vunnen. Kristian Björnsen är säker från 7 m och gör mål. Stord satsar allt på ett kort och lyckas få fram en straff när det återstår 8 sek. Mål för Stord och kampen ska avgöras på straffar! Vi ger Jas chansen i mål. Spelarna från ön hade stor respekt för han och bommar på 2 straffar vilket ger Preben Rasmusen chansen att bli hjälte. Inget snack, den bollen skulle in och gula spelare och 40 supportrar firar hämningslöst mitt på banen. Vi hade alla upplevt den mest dramatiska kampen i Norsk handbolls historia! Vi är klara för Spectrum igen! Vi ses där!