Surt sa räven.. – Bergen

Surt sa räven..

Trots att vi gör vår bästa match i år tog Elverum med sig båda poängen hem igen.

Handboll är inte alltid rättvis. Det fick vi uppleva i Framohallen i går. Vi startade kampen med ett kompakt 5-1 spel bakåt och ett fartfyllt anfallsspel och kopplar tidigt ett grepp om kampen. Tyvärr fick August gå av banen redan efter 10 min med ett sträck. Pål Kalvenes kommer in och spelar bra. Som mest leder vi med 5 mål men går till paus med 1 måls försprång. Det goda spelet fortsätter och vi kommer till fina möjligheter i nästan varje anfall. Tyvärr hade Morten Nergård I Elverums mål en fantastisk dag på jobbet och vi missar 12 stora chanser bara i andra halvlek… Sån är idrotten i bland, det är inte alltid det bästa laget vinner… Som salt i såret blev även Kristian Björnsen skadad efter 50 min. Nu firar vi jul innan Falk står på programmet den 27 och Bækkelaget i cupfinalen den 30 december. God jul alla!