Mästare igen! – Bergen

Mästare igen!

Efter en näst intill perfekt match kunde vi behålla titeln Norsk mästare!

Då Bækkelaget är ett lag som vi de senaste åren haft stora problem med var det många obesvarade frågor inför finalen. Men som laget svarade! Ett tufft försvar och en mycket väl påläst Elmberg i målet visade direkt att det skulle bli svårt att göra enkla mål på FyllingenBergen. Efter en jämn inledning ökades trycket och tempot ökades successivt. Reinkind tog ansvar med 4 kanoner i rad och Bækkelaget tvingades till timeout. Detta hjälpte lite  och avståndet var plötsligt 8 mål. Andra halvlek blev en uppvisning i glad handboll och de gule kunde sträcka armarna i vädret med 33-23 blinkande i neon. Cupmästare igen – smaka på de orden;)) mest imponerande är att ALLA spelarna gör en stor match samtidigt! FyllingenBergen ägde Spectrum både på parketten och på tribunen! Gott nytt år alla;))