Anders Fältnäs forlenger ikke sin kontrakt med FyllingenBergen. – Bergen

Anders Fältnäs forlenger ikke sin kontrakt med FyllingenBergen.

Anders har nå gitt endelig svar til FyllingenBergen og skal ikke trene laget etter inneværende sesong.

Anders melder at grunnen til denne avgjørelsen, er at han ønsker å gjøre noe annet i stedet for å være håndballtrener.

Anders har vært i klubben siden sesongen 06/07 og på de åtte sesongene etablert laget som et av de fremste i Norge. Fyllingen har under denne perioden vunnet serien 08/09, sluttspillet 09/10, Norgesmestere 12/13 og 13/14. I tillegg kvalifiserte laget seg for Champions league sesongen 09/10. Anders sin jobb i klubben har bidratt til at flere spillere har utviklet seg fra talenter til landslagsspillere. Han har også vært sterkt delaktig i utviklingen av klubben for øvrig.

FyllingenBergen vil herved takke Anders for det arbeid han har gjort og vi er takknemlige for hans innsats. Vi ønsker han også lykke til med sine fremtidige oppgaver.

FyllingenBergen har i denne prosessen vært forberedt på at dette kunne bli utfallet og starter året med å intensivere arbeidet for å finne en fullgod erstatter.

Vi skal fortsette å utvikle talenter, men like viktig blir å fortsette arbeidet med å bygge en sterk klubb. Derfor ser vi etter en trener med høy faglig kompetanse og et sterkt engasjement rundt videre utvikling av FyllingenBergen som klubb.

Styret, FyllingenBergen