En stor anerkjennelse for FyllingenBergen – Bergen

En stor anerkjennelse for FyllingenBergen

Harald Reinkind har signert en 2 års kontrakt med den tyske toppklubben Rhein-Neckar Löwen. Harald fullfører sesongen for FyllingenBergen og drar i sommer ned til den tyske klubben for å forberede seg til et møte med verdens hardeste liga.

For FyllingenBergen sin del mister vi ligaens beste høyreback, en spiller som er utviklet i klubben over tid. Det er ikke første gang FyllingenBergen har utviklet en spiller til å bli attraktiv for det store utland. I den senere tid har både Thomas Drange og Magnus Dahl forlatt FyllingenBergen til fordel for profflivet.

For oss i FyllingenBergen er dette en stor anerkjennelse, det viser at mye av det vi gjør er rett. Økonomisk og i spillernes drømmer kan vi ikke konkurrere med tyske storklubber, men å legge til rette for utvikling og skape europeiske toppspillere er en arena vi har vist vi kan. Vi tror dette kan gjøre oss attraktive også for andre unge spillere som vil utvikle seg og følge sine drømmer, sier sportslig leder Jan Stankiewicz.

Tangen

FyllingenBergen skulle gjerne sett at Harald fortsatte, men har skjønt en stund at dette ville skje. I bakhånd har vi Eivind Tangen som også er sett på som et av Norges aller største talenter i samme posisjon. Eivind har vært plaget med litt skader de siste sesongene og kommet litt i skyggen til Harald. Nå ligger alt til rette for at også Eivind kan ta det neste steget og utvikle seg til en toppspiller.

Vi gleder oss til Eivind er tilbake for fullt og vet hvilke ekstreme kvaliteter han har når han er skadefri, avslutter Stankiewicz.