Grattis till stipend Harald! – Bergen

Grattis till stipend Harald!

Snacka om att vara i framgång. Cupmästare med FyllingenBergen, Em før Norge, Proffs i Tyskland och nu stipend alt innom 3 veckor…

Følgende begrunnlese ligger bak vedtaket: Harald Reinkind er regnet for å være en landets mest lovende spillere, og har i en alder av 21 år allerede rukket å etablere seg på A-landslaget. Han er høyaktuell for troppen til EM i Danmark i januar, og mange mener Reinkind er Norges neste internasjonale storspiller. Denne høsten har han blant annet vært helt avgjørende for at FyllingenBergen for andre år på rad er kvalifisert for cupfinalen i romjulen. I tillegg til sine prestasjoner på banen er Reinkind en aktiv bidragsyter i håndballmiljøet generelt, og har blant annet høsten 2013 stått i spissen for et stort rekrutteringsprosjekt i regi av NHF Region Vest og FyllingenBergen.