En helt ny håndballopplevelse – Bergen

En helt ny håndballopplevelse

I samarbeid med Region Vest, Norsk Topphåndball og Tertens, skal FyllingenBergen bidra til å fylle Sotra Arena til randen og gi publikum en helt ny opplevelse av å se håndball.

12. mars avsluttes håndballuken med regionens tre elitelag i aksjon på Sotra. I tillegg til Tertnes elite mot Våg Vipers møter FyllingenBergen – Stord elite. Nåværende Stord trener Vidar Gjesdal møter således sin nye arbeidsgiver til kamp.

Håndballuken består av en rekke ulike arrangement frem mot selve gallaen onsdag 12. mars.

Allerede lørdag 8. mars kastes håndballuken i gang med håndballaktiviteter på Sartor Storsenter. Her blir det anledning til å møte håndballprofiler samt prøve seg på ulike håndballaktiviteter. Mer om de forskjellige aktivitetene frem mot gallen får du etter hvert.

Mandag 10. mars er det tid for klasseturnering for barneskoler i Fjell Kommune. Klasseturneringen går i Sotra Arena og det blir flotte premier til alle klassene som deltar. Påmelding er allerede sendt ut til skoler i Fjell Kommune.

I tillegg inviteres det til konseptet åpen trening mandag 10. mars på ettermiddagen. Her blir det mulig å treffe håndballprofiler fra FyllingenBergen og Tertnes elite. Alle som deltar på åpen trening vil få sin egen t-skjorte fra håndballuken!

Og til slutt, da er det kampdag, onsdag 12. mars er dagen, billettsalget har startet!

Billetter finner dere på http://www.billettservice.no/event/416741?CL_ORIGIN=ORIGIN3