Ett siste sprell! – Bergen

Ett siste sprell!

Jas blir back-up for landslagskeeper Espen Christensen i svenske Lugi.

Jas har meldt overgang til Lugis rekruttlaget elite i Sverige.

Han vil stå disponibel for spill i Lugi hvis det blir nødvendig i sluttfasen av denne sesongen. Lugi er moderklubben til Jas hvor han spilte frem til våren 1990 og 1995 – 1997. Lugi trenes i dag av Thomas Axner som har spilt med Jas både i Lugi og i Gummersbach (Tyskland). De har tatt kontakt for å sikre seg muligheten hvis behovet dukker opp, så ikke sikkert det blir noe sprell i det hele tatt…

Jas har siden skaden i desember bestemt seg for å legge opp for å konsentrere seg om oppgaver som målvaktstrener og trenere for rekruttlaget til FyllingenBergen. Ingen endring i forhold til dette til tross for forespørselen som kom uventet og en avgjørelse  tatt i all hast for å rekke overgangsvinduet i Sverige 15. februar.

Jas synes at dette er morsomt å kunne hjelpe sin moderklubb hvis det blir nødvendig. Selv om det er lenge siden han spilte der så har klubben betydd mye for hans håndballkarriere og han kjenner fremdeles de fleste som jobber i klubben!