Konkurranseelementet vil stå sentralt – Bergen

Konkurranseelementet vil stå sentralt

Fredag skal vi på nytt bli minnet på at idrett egentlig handler om å ha det gøy

Kl. 16:45 er vi klare for første avkast i årets sponsorturnering, den femte i rekken.

9 lag skal i aksjon og konkurrere om priser fra bredde til topp. Den gjeveste prisen er selvsagt vandrepokalen hvor Select er tittelforsvarer.  I år som i fjor får alle en spiller fra FyllingenBergen og nytt i år at alle lag kun får ha med 2 spillere som ikke er ansatt.

Banketten blir på SAS Radisson Blu på bryggen og etter middag blir det utdeling av priser i kjent ”Academy Awards” stil. Kategoriene det konkurreres i er også i år Beste Dame, Beste Mål, Beste Redning og Beste Prestasjon. I tillegg har vi oppfordret våre sponsorbedrifter  til å stille med pris i selvvalgt kategori.

Vi ønsker AXA, Sparebanken Vest, Nordialog, Bama, Lerøy, Select, Felix og Akademiet hjertelig velkommen til introduksjon med Anders kl. 16:30.

Med vennlig hilsen

Ellen og Anders

Husk at entusiasme er den viktigste kjerneverdien idretten har!