Den kjekkeste dagen i hele året – Bergen

Den kjekkeste dagen i hele året

Årets sponsorturnering ble en glamorøs utførelse av hittil ukjente overlagsfinter, helkontra og teknikker håndballen aldri tidligere har sett maken til.

Fredag 14.mars gikk FyllingenBergens 5. sponsorturnering av stabelen med ny deltakerrekord både i Framohallen og på banketten etterpå.

Konkurranseelementet var i fokus og teknikk og styrke avgjorde resultatlisten til slutt og det ser ut til at investeringssøknad for innkjøp av ny ”gullforgylt” pokal kan ligge en stund til. Hverken Lerøy med sine to napp eller Select som var tittelforsvarer klarte å nå opp mot Akademiet ToppIdrett som får pokalen til låns i år.

Ved siden av den gjeveste prisen ble det under kaptein Erik Bjørnsens ledelse og noen av våre profilers hjelp delt ut priser i de forhåndsannonserte kategorier. Også i FyllingenBergens sponsorturnering er bare det å være nominert til en pris å betrakte som å være en vinner.

De nominerte og noen resultater:

I kategorien Dagens dame var Lise Marie Karlsen Hagen Felix, Katarina Voll Nordialog og Pernille Ellingsen Select nominert.  Prisen gikk til Pernille Ellingsen.

I kategorien Dagens Mål var Frank Johansen Sparebanken Vest, Jarle Alvær Dreamteam og Jan Stankiewicz Akademiet Toppidrett nominert.  Prisen gikk til Frank Johansen.

I kategorien Dagens Målvakt var Kjell Kvalheim AXA, Kjetil Troye Felix og Stig Hovland Select nominert. Prisen gikk til Stig Hovland.

I kategorien Dagens Prestasjon var Junior Soares fra Bama, Hans Pedersen fra Lerøy og Sebastian Mossestad (som turneringens yngste spiller noensinne) nominert. Prisen gikk til Hans Pedersen fra Lerøy.

Som avslutning tok nesten alle våre sponsorer i år utfordringen om å dele ut pris i egen kategori. Her vanket fruktkurver som trøst, telefon til en som virkelig trenger det, Lerøyposer delt ut i mange kreative kategorier, AXA Sports club klubbdrakt, sykkeltrøye til eneste Jæger deltaker, SPVs komplette profileringspakke, og ikke minst draktsett fra Select til Felix som hadde draktene til vask.

VI ØNSKER VELKOMMEN IGJEN I MARS 2015.

På vår facebookside finner du mange uforglemmelig øyeblikk fra turneringen

https://www.facebook.com/FyllingenBergen