Det er vi som skal si tusen takk Arber Maliqi – Bergen

Det er vi som skal si tusen takk Arber Maliqi

Pliktene kaller og vår trofaste og alltid positive og velvillige Arber Maliqi tar en pause fra jobben som DJ på våre kamper og setter kursen for Stavanger og Forsvaret.

Når administrasjon og A-lags trener får denne hyggelig meldingen fra Arber må vi bare få lov å si at det er vi som skal si takk Arber, du er en fantastisk fyr:

”Akkurat nå er jeg på vei til Stavanger for innrykk til Forsvaret. Vil være veldig begrenset hvor mye jeg kan stille på arrangementer fremover. Vil bare si tusen takk for et veldig fint samarbeid, jeg har storkost meg hver gang og er veldig takknemlig med at jeg har fått lov å være en del av FyllingenBergen. Lykke til med resten av sesongen. Vi snakkes plutselig igjen :)”

Mvh Arber

Arber Maliqi kom til FyllingenBergen sammen med en gjeng fra Bønes for å spille Bringserien sesongen 2011/12. Arber ville prøve seg på Spar laget, men fant etter hvert ut at han trivdes best med å spille 4. divisjon hvor han har vært fast innslag på både høyre og venstre kant med hurtighet som spisskompetanse ved siden av mange mål på kontringer.

Når Arber selv ikke har vært på banen har han trofast stilt opp som DJ på våre elitekamper og styrt musikken gjennom oppturer og nedturer.

Arber Maliqi er et godt forbilde og et utmerket eksempel på en om stiller opp for klubben.

VI ØNSKER OSS FLERE ”ARBERER”J