Anders Fältnäs er aktuell som nytt byråd for kultur og idrett – Bergen

Anders Fältnäs er aktuell som nytt byråd for kultur og idrett

Fältnäs er oppriktig idrettsinteressert og gir seg etter denne sesongen som trener gjennom 8 år hvor han har plukket de fleste titler som er å vinne for FyllingenBergen og er i utgangspunktet ledig etter 31. mai i år.

Opprinnelig hadde suksesstreneren flere planer på trappene om nye og spennende prosjekter, men etter en telefon fra sentrale kilder etter at Gunnar Bakke gikk av søndag kveld, er det klart at svensken er en av de heteste kandidatene.  Dersom Fältnäs velger å prioritere vekk sine opprinnelige planer skal han være høyaktuell for stillingen.  Fältnäs har gjennom sin idrettskarriere bidratt i en rekke komiteer og er moden for en tilværelse hvor han bytter treningstøyet ut med dress.  Frp har satt ned en gruppe for å finne aktuelle byrådskandidater, men det er byrådsleder Ragnhild Stolt-Nielsen (H) som til slutt peker ut hvem hun vil ha som ny byråd.