Oavgjort på Stord! – Bergen

Oavgjort på Stord!

Det blev återigen en rysare när västlandets bästa lag drabbade samman. Slutresultatet 29-29 (11-13) talar sitt tydliga språk.

Det var tydligt från start att Stord ville sälja sig dyrt då de spelade tufft försvar från första sekunden. Detta resulterade i 2 tidiga utvisningar för onödigt hårt spel. Detta gjorde att vi kopplade ett stabilt grepp om matchen. Ledningen var som mest 4 mål när Stord fick sin 3 utvisning. Denna vann dock laget från ön med 2-0 och vi gick till paus med 2 måls ledning. I andra omgången väljer stord att ta frimärke på både Tangen och Reinkind. Detta gjorde att vår effektiva kollektiv kom av sig något. Stord kämpade sig tillbaka och förbi till 29-27 när det återstår 90 sekunde. Vi lyckas göra de 2 sista målen (Iben Hvisten) och får med oss en väldigt viktig poäng hem till Bergen. Nytt möte kommande onsdag i Haukelandshallen. Seger där och FyllingenBergen är klara för semifinal! Tore André Lunde var för tredje kampen på rad Fyllingens bästa spelare. Även Eivind Tangen och August Elmberg förtjänar skryt. Nu tar vi några dagars påskferie innan det smäller rejält på onsdag….