Terje Kleppestø takker for seg – Bergen

Terje Kleppestø takker for seg

Terje Kleppestø takker for seg etter 3 sesonger med treneransvar for Gutter 18, 2. divisjon og 4. divisjon.

Pål Kalvenes, Henrik Gjerstad, Fredrik Mossestad og Matias Lygre er noen av spillerne Terje har vært med å løfte til A-lagsstallen i løpet av sin tid som trener.  Terje bidro til at rekruttene kvalifiserte seg for Landsserien (Spar) i hans 2 første sesonger og i følge Terje selv var laget da midt på treet begge årene, et stykke unna de beste, men de fikk mulighet til å få spillererfaring mot de beste.

I årets kvalifisering nådde ikke prestasjonene helt til topps og laget har måttet nøye seg med å spille 2. divisjons og 4. divisjonskamper for inneværende sesong.  Terje har også fått assistanse fra Jan Stankiewicz i årets sesong og Jas fortsetter sitt engasjement overfor rekruttene inntil videre.

FyllingenBergen ønsker Terje lykke til med nye utfordringer