TANGEN I EM-TROPPEN – Bergen

TANGEN I EM-TROPPEN

Eivind Tangen er kommet inn i troppen som skal spille den svært viktige EM-kvalifiseringen mot Østerrike der returkampen som kjent spilles i Sotra Arena.

Tangen er hentet inn som reserve for Kent Robin Tønnessen som har meldt forfall pga en skade. Det betyr at hele tre spillere fra FyllingenBergen er med blant de 16 som skal sørge for at Norge spiller VM i Qatar januar neste år. Da må Norge slå Østerrike over to kamper der altså den siste og avgjørende spilles i Sotra Arena lørdag 14. juni.

Landslagssjef Christian Berge hadde få betenkeligheter med å hente Tangen inn i troppen:

– Det var selvsagt synd for Kent Robin, men Eivind har vist strålende spill mot slutten av sesongen og har alle muligheter til å få spilletid i de kampene som skal spilles frem mot EM-kvalen. Presterer han der er det selvsagt gode muligheter til at han også kan få en rolle mot Østerrike. Han ser hvertfall veldig solid ut på øktene sålangt denne uken, og det skal bli spennende å følge med han fremover.

Landslaget møter denne uken (onsdag/torsdag) Sverige i to treningskamper, før laget gjør siste finpuss i en kamp mot Tyskand neste uke.