Forberedelser til seriestart – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Forberedelser til seriestart

Iben Hvidsten (bildet) og resten av lagkameratene hans har lagt bak seg en god treningsperiode i juni og er nå inne i en egentreningsperiode.

FyllingenBergen er i full gang med forberedelsene til ny sesong. Laget har jobbet godt den korte tiden man var samlet i juni og nå samles spillerne igjen 28. juli for alvor frem mot seriestarten mot fjorårets seriemester Haslum 14. september.

Av nykommerne har Håkon Berge (Viking) vært med hele veien, mens Viktor Sandberg (Haugaland) fikk med seg den siste uken før ferien. Lars Eggen Rismark (Kolstad) er først på plass fra oppstart i slutten av juni.  Fredrik Jakobsen (NHHI) var også med deler av juni måned. Fortsatt arbeides det med å komplettere stallen der vi søker 1-2 spillere inn. Likevel er det allerede en motivert gruppe på plass som jobber hardt for at FyllingenBergen skal kjempe videre i toppen av norsk håndball. Fortsatt sliter Andreas Ungesson med sin kneskade, men vi håper han skal være i gang tidlig i august måned. Utover det er hele troppen frisk og rask.

I august skal laget trene frem til 22.-24. august da laget drar til Halden for å spille Leif Grimsrud Cup. Vi møter Halden og Bækkelaget i gruppespillet, der også Haslum og Elverum deltar av norske lag. Helgen etter blir det en kamp mot Stord (borte) før det blir to kamper mot Bodø på hjemmebane 30.- 31. august.