Ikke noe slaktoffer – Bergen

Ikke noe slaktoffer

Her følger trener Vidar Gjesdals vurdering av portugiserne som har gjort det bra de siste årene:

«Sannsynligvis den desidert tøffeste trekningen vi kunne få sportslig sett. Med tanke på at vi kunne møte veldig mange lag som vi normalt skulle slått ut greit, så er nok dette portugisiske laget en av favorittene til å kunne gå hele veien. De to siste sesongene har laget vært med i EHF cupen der de har levert gode resultater. For to år siden røk de ytterst knepent over to kamper mot Nantes og sist sesong var de ikke så veldig langt unna Pick Szeged, som seinere spilte finale i EHF cupen. Har sendt både sveitsiske Pfadi Winthertur og islandske Haukar ut med klare sifre de to siste sesongene. Jeg kjenner ikke til hvilke endringer som er gjort i laget foran denne sesongen, men det blir garantert en tøff oppgave for oss.

Likevel er trekningen veldig spennende for oss. For vårt unge lag blir dette en glimrende erfaring å ta med oss videre og det er absolutt muligheter for oss å ta ett steg videre i turneringen. Kampene skal ikke spille før i november, så vi har god tid på oss til å finne mer ut av våre motstandere. Dette er noe vi ser frem til og gir oss ytterligere energi i arbeidet vårt fremover.

Vidar»

PS. For de som er stødig i portugisisk så er det mer å lese her: www.slbenfica.pt/noticias/noticiasandebol