Treningskamper i gang – Bergen

Treningskamper i gang

Etter noen ukers trening siden slutten av juli er det godt å se frem til treningskamper denne uken. Allerede tirsdag møtte vi Viking TIF i Framohallen i en kamp som endte med seier 33-22.

Her var planen først og fremst å gi en del av våre ferskeste spillere godt med tid på banen. Etter en jevnspilt åpningsomgang løp vi fra våre gjester etter hvilen og vant de siste 30 minuttene 19-8.

Iben Hvidsten, Eivind Tangen, Andreas Ungesson og Tore Andre Lunde sto alle over kampen, mens Joakim Stenqvist, Erik Alm og Viktor Sandberg fikk spille en liten periode i hver omgang. Mange av de unge spillerne kom bra fra oppgjøret der spesielt seniordebutanten Sebastian Waage Mossestad (født 1998) kunne glede seg over to fine mål i sin første uoffisielle kamp for FyllingenBergen.

Nå ser laget frem til helgens treningsturnering i Halden der vi for alvor får en pekepinn på hvor vi er plassert i terrenget drøye tre uker før seriestarten hjemme mot Haslum. Laget reiser med hele troppen til Halden, men Iben Hvidsten må fortsatt holde seg unna parketten med sin kyssesyke. Iben er så smått i gang med å bevege på seg, men får foreløpig ikke trene med spesielt mye intensitet. Andreas Ungesson er fortsatt plaget av sitt kne, men håper er at han kan bidra i små perioder kommende helg. Ellers er alle friske og raske og i full aktivitet.

Bækkelaget og Halden er motstandere i gruppespillet, og vi møter begge to lørdag. Vi skal sørge for å rapportere etter samtlige kamper her på vår hjemmeside.