GJEITREM VENDER HJEM – Bergen

GJEITREM VENDER HJEM

Andreas Gjeitrem (28) har vært en nøkkelspiller for FyllingenBergen i flere perioder. Nå kommer han tilbake i klubben for tredje gang etter en sesong i Stord.

Jarle Alvær med ansvar for sport i FyllingenBergen kommenterer overangen slik.

«En Andreas i form er blant ligaens fremste linjespillere, han tilfører oss vinnervilje, rutine og er en profil som vil tilføre både klubben og laget mye positivt».

Trener Vidar Gjesdal er glad for at Gjeitrem takket ja til en ny sesong.

«Jeg kjenner Andreas meget godt både fra Fyllingen og sist i Stord. Han har garantert flere sesonger inne på høyeste nivå om kroppen hans holder. Mitt inntrykk er at han er motivert til å komme tilbake i toppslag og nå blir det vår oppgave sammen med han å sørge for at nettopp det skjer. Han kommer seint inn i våre sesongforberedelser, så vi skal være tålmodige med han i starten. Med Andreas får vi også inn noe mer erfaring i troppen vår, han har vært med å vinne mye med klubben tidligere og vet hva som skal til».

Andreas selv er godt fornøyd med å vende tilbake i gul og blå drakt.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på min tredje periode i FyllingenBergen. Årets utgave av FyllingenBergen består av mange lovende unggutter, så jeg håper jeg kan være med å bidra med min rutine og erfaring. Jeg ser også fram i mot å fortsette samarbeidet med Vidar Gjesdal som jeg tror kan tilføre klubben mye de neste årene. Kombinasjonen av disse faktorene gjorde at jeg ikke klarte å holde meg unna».

Andreas blir med laget som i ettermiddag drar til Halden for å spile Grimsrud-cup.