FULL POTT – Bergen

FULL POTT

FyllingenBergen vant begge lørdagens kamper i Grimsrud Cup i Halden. Først ble Bækkelaget slått 34-26, før Halden ble slått 30-23 hjemme i sin egen hall.

Dermed skal våre gutter opp mot sterke Allingsås fra Sverige i morgendagens finale som starter 15:30. Svenskene har slått både Elverum og Haslum i sin gruppe og blir en tøff motstander.

Trener Vidar Gjesdal kommenterer dagens kamper slik:

« Den første kampen mot Bækkelaget ble annerledes enn vi hadde forventet oss. BSK stilte relativt svekket og vi også rullerte mye rundt på hele laget. Det ble en veldig komfortabel seier. Før pause slet vi en del defensivt i vårt 5:1 forsvar og var ikke riktig klare til å ta duellene. Synes vi har fin stigning etter pause og der vi tidlig parkerte vår motstander. Mange av våre yngste spillere fikk også masse tid på banen, så alt i alt i positiv opplevelse for oss.

« Mot Halden er vi veldig fornøyd med de første 30 minuttene. Vi spiller 6:0 bakover og slipper kun tre mål de første 17 minuttene. Vi står bunnsolid i forsvaret og Lars står veldig godt i målet. Det gjør at vi får bra fart i kontraen og får de enkle målene vi gjerne vil ha. Etter hvilen er vi ikke klar og Halden får gjøre 4-0 på oss direkte. Men igjen fester vi grepet solid og kommer oss 10 mål foran. Mange som er gode og vi er kommet fint i gang med treningskampene. I morgen blir det en helt annen affære i finalen. Allingsås er et veldig solid lag der vi fremfor alt skal sørge for at vårt returløp er oppe og går. Svenskene er enormt sterke i ankomstfasen, så dette blir en stor utfordring for oss».

Erlend Aam i trenerteamet er også fornøyd med det laget har vist i dag:

« Dette er en veldig bra gjennomkjøring for oss og kampene gir oss bedre og bedre svar på hvor vi står. Det blir moro å møte de svenske mestrene i morgendagens finale».