SEIER PÅ STORD – Bergen

SEIER PÅ STORD

FyllingenBergen tok torsdag turen til Stord for å måle krefter med naboen Stord og kunne reise hjem med knepen seier 28-27.

Det var ingen stor kamp i Stordhallen og trenerteamet sender oss følgende rapport fra kampen:

«Vi kunne ønsket at vi fikk mer ut av kampen enn det vi fikk. Bra at vi avgjorde den på slutten og de siste 30 minuttene er bedre enn de første. Vi slipper Stord lite til i vårt 5:1 forsvar etter hvilen og får noe bedre kontroll i den andre enden. Mest takket være god skyting av Tore Andre som var sterk når kampen skulle avgjøres. Vi har slitt voldsomt med sykdom i laget etter turneringen i Halden der 6-7 spillere har hatt vond hals og følt seg slapp. Viktor Sandberg og Andreas Ungesson måtte tidlig gi seg underveis, og muligens var dette noe av årsaken til at vi manglet energi i spillet. Vi håper det kommer seg raskt slik at vi er klar til kampene mot Bodø fredag og søndag.

I ettermiddag spiller vi i Framohallen kl 1545 mot Bodø med gratis inngang for alle som vil se.