FAMILIEDUELL I NM – Bergen

FAMILIEDUELL I NM

Vår egen Erlend Aam (bildet) går en spesiell søndag i møte. På motsatt banehalvdel vil han konkurrere mot begge sine sønner når vi skal opp mot Kjøkkelvik i cupen.

Erlend har lang fartstid som trener for damelaget i Kjøkkelvik, i tillegg til et stort arbeid for klubben på mange områder. På søndag gleder han seg nok til å komme «hjem» til Olsvikhallen når vi møter 2. divisjonsklubben til cupoppgjør. For i tillegg til å ha et stort hjerte for klubben skal Erlend møte sine sønner Fabian og Sebastian, som er sentrale brikker i det unge Kjøkkelvik mannskapet.

I tillegg er det verdt å merke seg at to av våre profiler Eivind Tangen og Iben Hvidsten startet begge sin håndballkarriere i nettopp Kjøkkelvik. Iben som for øvrig så vidt er på gang i trening igjen etter sin kyssesyke og sannsynligvis vil være med i troppen til kampen. Så det er mange gode poenger med søndagens oppgjør.

For oss er det første obligatoriske kamp for sesongen og vi gleder oss til å ta fatt på nok et cupeventyr. Håper mange dukker opp i hallen for å lage en god ramme rundt oppgjøret. For oss vil alt annet enn seier være en stor skuffelse. Så gjenstår det å se hva Erlend som dyktig analysesjef forteller våre spillere om sine to sønners kvaliteter på søndagJ

Kampstart i Olsvikhallen er kl 1900.