Vil du være med i gjengen? – Bergen

Vil du være med i gjengen?

Uten dugnadsinnsats stopper idretten. Vi er godt organisert i forhold til hvem som gjør hva og oppgavene som skal utføres er avgrenset i tid og omfang, men vi ønsker oss enda flere personer å fordele oppgavene på.

Å spille elitekamper i GRUNDIGligaen for menn stiller krav til arrangement.  Å skape en EliteArena ut av en breddehall til hver kamp krever innsats.

Til hver elitekamp i Framohallen er det mer enn 50 oppgaver som skal bemannes og hver eneste en av disse oppgave blir utført av en frivillig sjel som bruker sin fritid og kapasitet for at FyllingenBergen skal gjennomføre sine Elitekamper i Framohallen.  Oppgavene er store og små og omfatter alt fra rigging av tribuner og arena, selge billetter, betjene kiosk, kaffetrakter og vaffeljern og til å organisere maskotter og flaggbærere.  FyllingenBergen er evig takknemmelig overfor sin faste dugnadsgjeng og foreldre som stiller på kamper og står på sesong etter sesong.

Har du lyst å være en del av gjengen kan du sende e-mail til post@fyllingenbergen.no