MOSSESTAD I VINDEN – Bergen

MOSSESTAD I VINDEN

Det er to blad Mossestad som er på gang i FyllingenBergen. Fredrik kan for første gang regne med mye spilletid i GRUNDIGligaen, mens Sebastian skal sørge for deltagelse i Bringserien, samt etablere seg på rekruttlaget.

Trener Vidar Gjesdal beskriver søskenbarnene slik:

Det blir en spennende sesong for Fredrik. Jeg tror han har alt som skal til for å bli en toppspiller og forhåpentligvis kunne komme i diskusjon rundt rekruttlandslaget ganske fort. Han skal ut av skyggen til Kristian Bjørnsen, men vi skal selvsagt være tålmodige med han. Han har jobbet godt fysisk, men fortsatt trenger han å bli enda mer hurtig og eksplosiv. Jeg er trygg på at han kommer til å ta store steg denne sesongen.

Sebastian er kun 16 år og den vi forventer kan bli den neste unggutten vi får opp i a-stallen fra egne rekker. Han er uredd og har allerede fått prøve seg på elitetreninger. Planen er at han sakte med sikkert skal få prøve seg mer på trening, men først og fremst skal han prestere på sitt eget nivå, samt på rekruttlaget i 2. divisjon. En spennende playmaker som også har et bra skudd. Jeg håper også han skal få enda flere samlinger med LM98 i tiden som kommer.

Sist helg ble Fredrik toppscorer for FyllingenBergen i cupen, mens Sebastian ble det samme i Bring kval på Østlandet.