FORAN KAMPEN – Bergen

FORAN KAMPEN

Kampene kommer tett i starten, i dag drar laget til Oslo for å møte nok et forhåndstippet medaljelag, nemlig BSK.

Bækkelaget åpnet med tap mot Elverum på bortebane. Laget manglet flere av sine største profiler og vi forventer et helt annet lag på parketten til kveldens kamp.

Trenerteamet melder om følgende status før kampen:

«Vi reiser til Oslo med fullt mannskap og tar med oss den gode opplevelsen vi fikk mot Haslum. Vi gleder oss til å møte nok et topplag og forventer oss en jevn og tøff batalje. Vi har snakket om noen små ting i spillet som vi ønsker å forbedre. Blant annet lager vi for lite spillbrudd i våres forsvar og vi håper vi kan bli enda mer kompakte defensivt. Kontrafasen var varierende sist, men vi snur kampen i den fasen mot Haslum sist og vi ønsker oss enda flere av disse målene fremover. Offensivt fikk vi endelig testet tett markering på Tangen som vi ikke har fått i oppkjøringen. Vi løser det bra, men har også skaffet oss nyttig erfaring fra kampen sist som vi tar med oss videre.

Sist sesong møtes lagene tre ganger. BSK vant begge kampene i serien, mens vi var overlegne i cupfinalen i Oslo Spektrum.

Kampen spilles i Oppsal Arena kl 1900 og vises dessverre ikke på Sumo. Kampen kan følges live på www.handball.no.