SEIER I OSLO – Bergen

SEIER I OSLO

FyllingenBergen tok sin andre strake seier på bortebane mot Bækkelaget onsdag kveld.

Kampen ble veldig opp og ned for våre gutter. Det startet jevnt der vi ikke fikk opp den aggressiviteten vi ønsket bakover og det ble tempofattig fremover på banen. Takket være god skyting av Tore Andre Lunde og Eivind Tangen løsnet det siste delen av omgangen og vi kunne gå til pause på ledelse 16-10.

Etter hvilen skjedde litt av det samme, men midtveis i omgangen fulgte en god periode og vi var på det meste foran 28-20. En svak avslutning gjorde at kampen tilslutt endte 29-25.

Trenerteamet leverer denne rapporten etter kampen:

«Vi er veldig glade for to nye poeng i det som tradisjonelt er en vanskelig bortekamp. Bækkelaget stiller uten tre sentrale spillere og det påvirker kampen. Vi blir dessverre reserverte, men får heldigvis god kontroll på forestillingen etter hvert. Periodevis gjør vi en del ting bra, men det er altfor ujevnt og vi gjør mange dårlige valg i begge ender av banen. Vi får en ny påminnelse om hvor viktig det er og alltid gjøre tingene med høy kvalitet. Samtidig skal vi glede oss over poengene, Bækkelaget er helt sikkert med i toppen når de får alle sine tilbake.

Nå rettes blikket frem mot nok en tøff kamp, denne gang mot Arendal på hjemmebane.

«Det er kun to dager mellom hver kamp nå, så ting skjer fort. Vi har gjennomført en bra økt på morgenen i dag og spillerne virker klare til å gå i krigen på lørdag. ØIF Arendal har nok sin sterkeste tropp noensinne denne sesongen og virker solide. Vi tror på en fysisk tøff kamp mot dem, der vi skal prestere helt opp mot vårt beste for å ta to nye poeng. Alle håndballinteresserte bergensere bør komme til hallen vår på lørdag, vi tror på nok en underholdende hjemmekamp og trenger all hjelp vi kan få på veien.

Kampen lørdag spilles i Framohallen kl 16:00.