FORAN KAMPEN – Bergen

FORAN KAMPEN

Lørdag er det duket for ny hjemmekamp i Framohallen. Kan vi gjenskape stemningen vi hadde i åpningskampen mot Haslum?

Kampene kommer tett om dagen. Det er kun en liten uke siden vi innledet med å slå fjorårets seriemestere Haslum på hjemmebane, og onsdag tok vi en ny sterk seier borte mot fjorårets bronsevinnere, Bækkelaget. En drømmestart som vi knapt kunne våge å håpe på med to så tøffe kamper fra start.

ØIF Arendal startet sesongen med å tape borte mot Bodø. Sist spilte de helt fantastisk mot Elverum og de første 30 minuttene er de totalt overlegne den største gullfavoritten. Akkurat nå tror jeg Arendal er med og kjemper om de aller gjeveste plassene helt inn. De har et mer komplett lag en de har hatt tidligere. Det virker som de eldste spillerne har fått en ny giv og troppen er godt sammensatt. De har fått styrket posisjoner som de ellers har hatt litt problemer med. De blir en ny stor utfordring for oss, men jeg kan love at vi er klare til å ta den.

Vi kommer til kampen med den samme troppen som sist. Vi er avhengig av å sette opp et solid forsvar der vi får kontroll på gjestenes gode skyttere. Vi ønsker å sette stort fart i kampen slik at vi kan legge press på dem hele veien. Jeg håper alle som var tilstede sist kommer tilbake denne gangen. Vi trenger all den hjelp vi kan få, så skal vi spille med skikkelig «hjerte» å vise at åpningen vår ikke er tilfeldigJ