FØRSTE TAP – Bergen

FØRSTE TAP

Sesongens første tap ble et faktum i den tredje kampen hjemme mot Arendal. Kampen endte tilslutt 25-31 etter stillingen 13-13 ved pause.

Vi fikk satt forsvaret bra i starten av kampen. Sakte med sikkert tok vi føringen og var foran 7-4 på det meste. Den neste perioden svarte gjestene og tok seg foran 7-9. Mot slutten av omgangen kom vi imidlertid tilbake og det var Arendal som med nød og neppe berget 13-13 rett før pause.

Etter hvilen var det et tamt Fyllingen lag som kom på banen. Dette utnyttet Arendal som raskt tok føringen i kampen. Vi greide aldri å svare og dermed kunne gjestene juble for to poeng i Bergen.

Vidar Gjesdal kommenterer sesongens første tap slik.

«Jeg synes vi spiller en god 1. omgang, minst like bra som mot Haslum. Jeg tror dette Arendal laget er med og sloss om seriegullet denne sesongen. De er veldig fysiske og har også bra bredde på mannskapet sitt. Vi bør føre kampen med noen mål før hvilen, vi kommer til masse gode muligheter, men brenner aldeles for mange av dem. Bakover har vi veldig god kontroll og vi får kampen inn i det sporet vi ønsker. I tillegg til å misse for mange sjanser gjør vi også noen veldig enkle feil som blir dyre for oss. Hva som skjer med oss etter pause vet jeg rett og slett ikke. Vi fremstår passive helt fra starten av og spiller veldig begrenset håndball offensivt. Arendal vokser på dette og er klart bedre enn oss etter hvilen. Etter hvert får de også hull på oss defensivt og kampen blir kjørt for vår del.

Vi er selvsagt skuffet over de siste 30 minuttene og må finne ut hvorfor det ble slik. Når det er sagt taper vi fortjent mot et for dagen bedre lag enn oss. Det fine er at vi får muligheten igjen på onsdag i cupen mot dem. Arendal er bra, men det er vi også. Vi har stor tro på at vi kan komme tilbake på onsdag å være med å kjempe om kvartfinalebillett, selv på bortebane. Det er flere av spillerne som er revansjesugne og vi ser frem til å spille foran en fullsatt hall i Arendal .