DRAMA I ARENDAL – Bergen

DRAMA I ARENDAL

FyllingenBergen er ute av NM etter å ha tapte en dramatisk cupkamp borte mot Arendal. Det måtte ekstraomganger til før hjemmelaget kunne ta seg videre til kvartfinalen.

Kun få dager etter seriekampen var det duket for ny kamp mot ØIF Arendal, denne gang på bortebane. Som sist ble det en jevn 1. omg. Arendal åpnet best, men Fyllingen kom raskt ajour i målprotokollen. Lagene fulgte hverandre tett mot pause som vertene ledet 15-14.

Etter hvilen var det fortsatt jevnt og tett, før Arendal fikk et lite grep på 22-19. Med knappe tre minutter igjen var stillingen 26-23, men en strålende sluttspurt der Eivind Tangen banket inn utligningen med bare 2-3 sekunder igjen var det klart for ekstraomganger. Der var dessverre Arendal sterkest og vant tilslutt 33-29.

Vidar Gjesdal oppsummerer det hele slik:

«I motsetning til seriekampen står vi distansen veldig bra i dag. Kanskje er vi heldig som lykkes å få ekstraomganger og jeg synes vi gjør en ganske bra figur de første 60 minuttene. Spesielt etter at vi la om til mer offensivt forsvar etter en svak start bakover. Når vi først fikk ekstraomganger er vi veldig skuffet over det vi leverer der. Vi starter den første ekstraomgangen i overtall og gjør veldig mye rart i begge ender. Først slipper vi inn et altfor enkelt mål i overtall, før vi brenner gode sjanser og kaster bort to baller. Vi blir vår egen fiende og har oss selv å takke for at vi ikke kom oss videre. Det er små marginer i disse kampene og det er også de små tingene som avgjør det hele. Det må vi ta lærdom av fremover, det kommer mange slike kamper. Når det er sagt gjør vi mye bra og det er spesielt sterkt at vi kommer tilbake helt på slutten og sikrer ekstraomganger. Nå ser vi fremover til spennende seriekamper og etter hvert e-cup, det er mye å glede seg til.