TAP MOT STORD – Bergen

TAP MOT STORD

Det ble tap for FyllingenBergen i lokaloppgjøret mot Stord. En jevn kamp som vertene tilslutt vant fortjent 22-19 (9-8).

FyllingenBergen kom svært dårlig fra start, allerede etter 5 min ble det tatt timeout på stillingen 5-1 til Stord. Etter dette jobbet vi oss sakte med sikkert tilbake i kampen, og til pause var det knapp ledelse til Stord på 9-8. Etter hvilen er vi oppe og fører kampen med to anledninger, men midtveis fester Stord et lite grep som de holder hele veien inn. Dermed kunne hjemmelaget juble for sine to første poeng i Grundigligaen.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer det hele på denne måten:

«En skuffende kamp av oss. Det kjennes som Stord vil litt mer enn oss i dag, og det er ikke på den måten vil fremstå i et slikt oppgjør. Vi lykkes helt perfekt bakover og til pause slipper vi kun fire mål i etablert forsvar. Vi har god kontroll på deres fremste våpen og det er ikke vanskelig å skjønne hvor skoen trykker for oss i denne kampen. Fremover på banen mangler vi mye rytme i våres spill og Stord lykkes på samme måte som oss godt taktisk i sitt forsvar. Det blir et slit for hvert eneste mål og når vi har altfor dårlig trykk i våres kontrafase, får vi heller aldri de enkle målene vi ønsker oss. Når vi klarer å snu kampen etter pause gjør vi enkle feil og lar Stord altfor enkelt få tilbake initiativet, og slik det utviklet seg er det ingenting å si på at vi står tilbake uten poeng.

«Vi må se fremover å sørge for at Runar som er neste utfordring skal få kjenne på et revansjesugent Fyllingen-lag. Vi er forberedt på at det vil svinge for oss og det har det til de grader gjort i åpningen. Vi har vært gjennom fire tøffe kamper og står igjen med like mange poeng. Nå handler det om å få to nye poeng på kontoen til hjemmemøte med Runar kommende onsdag.