FORAN KAMPEN – Bergen

FORAN KAMPEN

I kveld er Runar Sandefjord gjester i Framohallen. Vi jakter nye poeng etter to strake serietap.

Her er en kommentar fra Vidar Gjesdal før kveldens viktige oppgjør:

Etter en flott åpning på sesongen har vi dessverre måtte tåle en liten rekke med tap i de siste kampene. Først hjemmekampen mot ØIF Arendal der vi gjennom en svak 2. omgang måtte gi tapt. I cupkampen mot samme lag på bortebane noen dager etter gjør vi en bra kamp, men måtte strekke våpen i ekstraomgangene. Sist borte mot Stord er vi veldig misfornøyde med det vi presterer. Vi har god kontroll defensivt og lykkes med alt vi skal. Fremover på banen er det imidlertid langt under det nivået vi må være på for å vinne kamper i Grundigligaen. Dette ønsker vi å gjøre noe med til kveldens kamp mot Runar Sandefjord.

For oss handler det nå om å få mer tempo tilbake i spillet vårt. Vi er best når vi får våre bakspillere i stor fart med trykk mot målet. Det har vi savnet i de periodene vi har hatt problemer med å lage nok mål. Jeg håper vi får se et mer aggressivt Fyllingen-lag igjen, som vil vise at vi skal tilbake på vinnersporet mot Runar Sandefjord. Da er vi også avhengige av å få mer fart i vår kontrafase, og disse tingene har vi fokus på i vår daglige trening.

Våre gjester har byttet mye på laget sitt før denne sesongen også. De kommer med svensk trener og seks svenske spillere i troppen sin. Etter seier i åpningskampen mot Stord har de tre strake tap i serien, samt røket ut av cupen. Det er et lag som i likhet med de fleste andre kan mye på sine beste dager, men svinger også i sine prestasjoner. Jeg vil nesten si uansett hvem vi møter er utgangspunktet ganske likt på forhånd. Slik er det denne gangen også, men nå kreves det seier på hjemmebane for å henge med i det øvre sjiktet av tabellen.

Vi håper mange vil legge turen innom Framohallen denne onsdagen i høstferien. Jeg lover at vi kommer ut med masse energi og at det blir en underholdende affære mellom to lag som virkelig går etter to viktige poeng!