Viktig seier! – Bergen

Viktig seier!

Etter to strake serietap var FyllingenBergen tilbake på vinnersporet i onsdagens kamp mot Runar Sandefjord.

Det var en jevn kamp i Framohallen foran gledelige 700 tilskuere midt i høstferien. FyllingenBergen var det meste av tiden foran med 1-2 mål, men klarte aldri å rykke skikkelig fra i målprotokollen. Dermed ble det igjen de berømte små marginene som skulle avgjøre oppgjøret. Mot slutten holdt laget hodet kaldt når det skulle avgjøres, og tok to tross alt fortjente poeng på hjemmebane.

Trenerteamet kommenterer kampen slik:

«Vi er lettet over å vinne denne kampen. Vi ønsker å kjempe på den øverste halvdelen og da er denne type kamper på hjemmebane helt avgjørende å få med seg to poeng i. Når vi i tillegg har tapt to kamper på rad som vi ikke har vært helt tilfredse med, er det ekstra godt å kjenne på en seier.

Igjen viser vi et stabilt forsvarsspill. Vi trøbler en god del med strukturen i starten, men får justert oss inn ganske bra etter hvert. Lars står godt i mål og vi står bra opp i duellspillet. Dessverre får vi ikke nok uttelling i vårt kontraspill, men det håper vi skal komme mer og mer fremover.

Offensivt lager vi ikke nok mål om dagen. Vi har ikke hatt de kampene der vi lykkes med flere spillere samtidig. Det er helt nødvendig at vi blir skarpere i denne fasen for å kjempe om nye poeng i kampene mot Bodø og Elverum som følger videre i oktober».

FyllingenBergen står nå med 6 poeng etter de første 5 serierundene og ligger med det 2 poeng bak serieleder Elverum som er mostander i neste hjemmekamp.