FORAN KAMPEN – Bergen

FORAN KAMPEN

Denne uken er det bortekamp mot Bodø på menyen for våre gutter.

Etter seieren sist hjemme mot Runar håper vi det fortsetter med to nye poeng, selv om vi denne gang er fullt klar over at vi skal ut i en tøff bortekamp.

Slik ser trenerteamet frem mot kampen i nord.

«Det var viktig for oss å ta to poeng sist hjemme mot Runar. Det setter oss i en posisjon som gjør at vi har kontakt med lagene øverst på tabellen. Fremover har vi nok av utfordringer å se frem til. Først bortekamp mot Bodø, før vi tar imot Elverum hjemme i Framohallen. På våre neste 7 kamper i serien skal vi spille 5 på bortebane. November måned blir svært hektisk med mange bortekamper, samt dobbeltmøte i Lisboa mot Benfica i e-cup. Det er en oppgave vi ser spesielt frem til, vi møter et hardtsatsende portugisisk lag og har valgt å takke ja til å spille begge kampene i Lisboa. Det gir oss muligheter til å ta med hele troppen vår til Portugal for å spille to tøffe e-cup matcher på bortebane. En viktig helg for oss til å skaffe oss erfaring, læring og ikke minst få hele laget samlet på denne turen.

Før den tid er imidlertid Bodø neste utfordring. Et Bodø-lag som har imponert i åpningen av Grundigligaen. Ubeseiret frem til laget måtte tåle knepent tap borte mot Elverum sist. De har definitivt styrken sin i et solid forsvar med en dyktig målvakt bakerst. I tillegg har de et godt utviklet kontraspill, spesielt når de er på hjemmebane. Fremme etablert spiller de klok håndball med Børge Lund som den store sjefen. En spiller som har tatt enormt ansvar de siste kampene er unggutten Stig Tore Moen Nilsen. En venstrehendt skytter som vi skal ha ekstra oppmerksomhet rundt. De har også en veldig god ramme rundt sine kamper og vi kan forvente opp mot 2 tusen nordlendinger på tribunen.

For vår egen del er vi klare til oppgaven. Alle mann fra sist er tilgjengelig og vi reiser til Bodø med mål om å ta med oss poeng hjem til Bergen. Vi tror på en jevn kamp nok en gang der de små marginene skal avgjøre. Vi er fornøyd med det vi har prestert defensivt de siste kampene, og jobber stadig for å utvikle vårt offensive spill ytterligere.  Det kreves en stabil prestasjon fremover på banen, samt at vi er disiplinerte i vår returdekking. Vi venter også på kampen der enda flere av våre nøkkelspillere lykkes samtidig. Da håper vi på en god opplevelse i Bodø Spektrum»

Kampstart i Bodø er kl 17:45 – følg kampen på TV2 sumo.