TAP I NORD – Bergen

TAP I NORD

En god 1. omgang var ikke nok, etter hvilen var Bodø sterkest og vant tilslutt 26-23 i onsdagens Grundigliga kamp.

Bodø på bortebane er en tøff kamp i ligaen. Vi gikk respektløst til verks og spilte en solid 1. omgang i Bodø Spektrum. Etter å ha ført store deler av omgangen ble det «kun» 14-13 ledelse til pause. Etter hvilen gjorde vertene et avgjørende rykk når de gikk fra 17-17 til 25-18 i løpet av et lite kvarter. Fyllingen forsøkte hele veien inn, men kunne ikke forhindre et tap på 26-23.

Her er Vidar Gjesdal sin oppsummering av oppgjøret.

«Vi er veldig skuffet over at vi ikke fikk med oss mer fra dette oppgjøret. De første 30 minuttene er veldig bra og vi får kampen akkurat inn i det sporet som vi ønsket på forhånd. Dessverre brenner vi litt for mange klare muligheter aleine med Bodø sin målvakt. Slurv i eget overtall defensivt trekker også ned, og vi burde hatt en større ledelse ved halvtid.

Etter hvilen kommer vi brukbart i gang og er godt med frem til 17-17. Deretter er det totalt stopp offensivt og vi har store problemer med å lage mål. Når Bodø kommer foran 20-17 har vi brent to straffekast og vi mister mer og mer trykk i angrepsspillet. Vi lykkes for dårlig bak fra banen og det gjorde at vi ikke kunne true nordlendingene i sluttfasen. Ekstremt skuffende når vi lenge var det førende laget i kampen. Det er ingen skam å tape i Bodø, men vi føler vi kastet bort en gyllen mulighet til å få med oss poeng hjem, og det kjennes ikke spesielt bra.

Når det er sagt tar vi med oss masse positive ting fra oppgjøret. Vi spilte uten Andreas Ungesson som dessverre måtte være igjen i Bergen med sykdom. Det må vi bli vant med ettersom han etter hvert skal ut i et lengre skadeavbrekk. Vi har snakket om å få bedre samarbeid med linjespiller og i denne kampen får vi også flere situasjoner bredere i banen enn tidligere. For oss handler det om å se fremover å arbeide for å utvikle/stabilisere prestasjonene våre enda mer. Vi ser frem til å få serieleder Elverum på besøk i neste serieomgang og tror på nye muligheter i den kampen».

Kampen mot Elverum spilles i Framohallen søndag 26. oktober kl 18:00.