FORAN KAMPEN – Bergen

FORAN KAMPEN

I dag er vi klare for en ny hjemmekamp, denne gang mot serieleder Elverum. Det har vært gledelig publikumsoppmøte på samtlige hjemmekamper sålangt, det satser vi også på når landets beste lag kommer på besøk.

Her er en liten status fra Vidar Gjesdal og hvordan han ser mulighetene våre på søndag.

Kampene mot Elverum er alltid interessante. Klubben har vært stabil i toppen over lengre tid takket være god jobbing i alle deler av klubben. Christian Berge som jeg har hatt gleden av å samarbeide med en kort periode på landslaget kom inn på et godt tidspunkt, og har utviklet laget på en imponerende måte. Denne sesongen har han overlatt hovedansvaret til Mikael Apelgren, som agerer som spillende trener. Laget har begynt sesongen på en strålende vis og leder Grundigligaen etter seks omganger.

Vi har imidlertid klare planer om å gi serielederne kamp til streken på søndag. På hjemmebane har vi slått Haslum og Runar sålangt, og tapet mot Arendal håper vi fortsatt skal være vårt eneste også etter søndagens oppgjør. Vi var veldig skuffet sist etter tapet i Bodø. En kamp vi spilte stabilt i begge ender de første 30 minuttene, men som vi dessverre ikke lykkes å bikke i vår favør når det skulle avgjøres. Utfordringen vår er hele tiden og bli mer stabile i våre prestasjoner, da spesielt i vårt offensive spill. Vi gleder oss over at Andreas Ungesson er tilbake igjen til denne kampen etter å ha vært ute med sykdom i Bodø. Dermed er vi fulltallig om ikke noe går galt i forberedelsene våre frem til søndag.

Vi har rimelig god kontroll på hva som venter oss mot Elverum. De har et sterkt kollektiv i begge ender av banen og det blir helt avgjørende for oss å få hull på deres flate og kompakte 6:0 forsvar. Gjestene er også godt besatt og farlig på alle posisjonene i det offensive spillet. Mot Elverum blir det alltid tette kamper med høy temperatur, det er jeg helt sikker på at alle dere som kommer på søndag for oppleve også denne gangen.