Foran kampen – Bergen

Foran kampen

Etter et lite opphold med landskamper er vi klar for ny kamp kommende helg. Vi tar turen til Drammen for å møte laget som ligger med like mange poeng som oss før oppgjøret.

Begge lagene står altså med seks poeng etter syv runder i Grundigligaen. Dermed er det nok en nøkkelkamp som står på programmet kommende søndag. I det hele tatt går vi inn i en spennende måned der vi skal møte Drammen, Halden, Lillestrøm og Nøtterøy før serien er halvspilt. Tre av kampene er på bortebane, men det er liten tvil om at det blir viktig å samle bra med poeng på disse kampene.

Trenerteamet ser frem til søndagens kamp.

«Som nevnt skal vi inn i en viktig periode i løpet november. En tøff kampperiode der vi har seks kamper på kort tid, der fire av dem blir viktig for oss med tanke på vår posisjon etter halvspilt serie. I tillegg ser vi frem til to utfordrende e-cup kamper mot Benfica på bortebane. Vi må forberede oss godt og nå tenker vi først og fremst mot søndagens oppgjør i Drammen. Det er liten tvil om at de er kraftig forsterket med sin tilgang av Nacor Medina. Men han på plass var det et helt annet lag som gikk bort og slo Bækkelaget borte sist. Nå skal han debutere på hjemmebane og vi forventer oss at han tar et stort ansvar hos Drammen. I tillegg har de en robust og tøff linjespiller i Henrik Jakobsen som vi også er forberedt på. Laget er veldig forskjellig fra sist sesong og har bra fysikk i troppen sin. Det skal bli spennende å komme til Drammen på søndag».

«For vår egen del har vi fortsatt å trene bra denne uken. Andreas Ungesson blir borte frem til jul og vi skal sørge for at vi får flere konstellasjoner til å fungere i begge ender av banen i hans fravær. Det har vi stor tro på at vi skal få til og det handler om at flere som kommer inn slipper seg løs og er offensive i sin tilnærming til kampen. Foruten Andreas har vi alle spillerne tilgjengelig for kampen».