Seier mot Lillestrøm – Bergen

Seier mot Lillestrøm

FyllingenBergen tok sin andre seier på på kort tid da laget vant 30-26 mot Lillestrøm i Haukelandshallen onsdag kveld.

Det ble på forhånd utpekt som en hjemmekamp vi skulle vinne og slik ble det også tilslutt. Men gjestene fra Lillestrøm viste seg nok en gang som en vanskelig motstander, også for oss. De tok raskt føringen i kampen og vi kom aldri nærmere enn uavgjort i den første omgangen.

Etter hvilen snudde Fyllingen kampen i løpet av ett minutt med tre raske scoringer. Etter dette var det liten tvil om hvem som var det beste laget. Sakte med sikkert festet man et godt grep på gjestene og fem min før slutt var vi foran med syv mål. Lillestrøm fikk pyntet litt på slutten og kampen endte dermed 30-26.

Trener Vidar Gjesdal var fornøyd med to nye poeng i Grundigligaen:

«Vi satt et klart press på at dette var en kamp vi ikke hadde råd til å tape. Jeg synes Lillestrøm var akkurat så vanskelig å møte som vi trodde på forhånd. Det jeg ikke er fornøyd med i kampen er vårt defensive spill. Vi slipper de altfor lett til, spesielt før pause. Vi savner litt energi og aggressivitet i forsvaret, det bedrer seg noe etter hvilen. Vi avgjør kampen først og fremst i en periode der vi får spille en del i overtall og vi er effektive i det spillet offensivt. Vi visste det ville bli utfordrende i det etablerte angrepsspillet, men vi var godt forberedt og utover kampen løser vi det bedre og bedre. Det var gledelig at vi fikk mange avslutninger og god effektivitet på begge kantene, det har vi savnet litt tidligere».

«Vi har fått med oss 4 viktige poeng i de to siste kampene og ser frem til en ny viktig forestilling borte mot Nøtterøy i den siste kampen før serien snur. Kan vi få med oss noe der også har vi gjort en bra første halvdel av sesongen. Men før den tid er det to e-cupkamper på programmet. Vi har trent lett på morgenen i dag (torsdag) og tidlig fredag morgen setter vi oss på flyet i retning Lisboa. Der venter to kamper mot Benfica som vi vet er et solid lag».

Vi kommer tilbake med masse mer stoff på vår hjemmeside i forhold til helgens tur til Portugal.