Utslått etter drama – Bergen

Utslått etter drama

Det ble et drama uten like i den siste kampen i Lisboa. Våre gutter ga alt de hadde, men dessverre holdt det ikke hele veien inn til avansement.

FyllingenBergen tok tak i returoppgjøret fra start og førte gjennom hele 1. omg med 1-3 mål. Til pause sto det 15-13 og med mindre mål enn i går var det tidlig klart at det ville holde å vinne kampen. Etter hvilen startet det bra og vi beholdt føringen helt inntil en haug med utvisninger fikk Benfica inn i kampen. En lang periode var vi både 1 og 2 spillere mindre, men likevel var det likt på 23-23 etter 53 min. Da får Eivind Tangen sin tredje utvisning og blir vist det røde kortet. Spillerne kjempet videre, men kunne ikke stå imot i avslutningen. Etter å ha gamblet en del i sluttminuttene endte det med tap 25-28.

Vidar Gjesdal kommenterer det hele slik:

» Jeg er veldig fornøyd med spillerne og måten vi står opp i kampen. Det er helt annerledes enn hjemme i Norge og vi blir utfordret ekstremt mye på duellspillet defensivt. Vi er fullt med i kampen hele veien og det er veldig mye som er bra. Så får vi også erfare hvor hardt vi blir straffet når vi slurver fremover. Vi får også oppleve hvor tøft det er på bortebane i Europa. Man kan gjerne si at vi solgte fra oss avansement med å spille begge kampene borte, men det svaret får vi aldri. I stedet kan vi velge å ta med oss den erfaringen disse to kampene har gitt oss. Det er mye tøffere fysisk og det har vært to veldig bra kamper å ta med seg videre når vi kommer hjem til Norge. Vi er selvsagt skuffet over at vi røk ut, men som sagt gjør vi det med hevet hode.

«Det er spesielt bittert at vi får Eivind ut med rødt kort, de to siste utvisningene hans er meget billig. Da blir det nesten umulig for oss å vinne kampen. Han har gjort to fantastiske kamper, men i dag vil jeg også trekke frem målvaktsspillet til Lars som står meget bra og holder oss inne i kampen helt tilslutt. Nå skal vi samle krefter, på onsdag er det ny tøff bortekamp i Grundigligaen mot Nøtterøy. Det blir det femte kampen på 10 dager, så nå handler alt om å lade batteriene frem mot den. Vi er i bra slag, så nå ser vi fremover mot neste oppgave.